Плеймейтката Моника Валериева се наслаждава на първите месеци от новата

...
Плеймейтката Моника Валериева се наслаждава на първите месеци от новата
Коментари Харесай

Бивша на Божинов разпали социалните мрежи с откровения

Плеймейтката Моника Валериева се любува на първите месеци от новата си обич. Спряганата за някогашна държанка на футболиста на Ботев (Враца) Валери Божинов настойчиво крие новия мъж в живота си, само че пък постоянно издава, че е бясно влюбена. Понякога разгласява големи букети с червени рози в обществените мрежи, а различен път просто е до болежка откровена.

Тайнственият обичан на Моника очевидно я кара да се усеща обичана, от което самата тя признава, че е имала потребност. Вижте тази обява в Instagram.
Imagine meeting someone who wanted to learn your past not to punish you, but to understand how you needed to be loved ♥ @missmonikacosmetics

Публикация, споделена от Monika Valerieva (@monikvaleriee) на Окт 14, 2018 в 7:04 PDT

" Представете си да срещнете някого, който желае да научи вашето минало, не с цел да ви съди, а с цел да разбере какъв брой сте се нуждаели да бъдете обичани. ", написа сексапилната брюнетка в профила си.

Снимката към текста обаче е по-впечатляваща за огромна част от почитателите й. Моника още веднъж приковава вниманието, като театралничи единствено по сутиен и оставя малко на въображението.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР