Плеймейтката Ася Капчикова взриви социалните мрежи с бомбастичен коментар срещу

...
Плеймейтката Ася Капчикова взриви социалните мрежи с бомбастичен коментар срещу
Коментари Харесай

Ася Капчикова нагруби публично Батков-младши

Плеймейтката Ася Капчикова взриви обществените мрежи с натруфен коментар против Тодор Батков-младши, който до неотдавна се подвизаваше в обкръжението й. Русата хубавица написа във Facebook с големи букви на черен декор следното: "По-лошо от мъж - пу*ка няма... Тодор Батков-син имам предвид! Да си знае!!! ПУ*КАААА! ".



Каква е повода за този изострен и непредвиден коментар от нейна страна - към момента не е ясно в публична форма. HotNews обаче научи, че Малкия мустак е направил страховита конспирация на плейбойката, поради която тя съществено го провокира в обществената мрежа. Тя помести поста си още и в Инстаграм, с което сподели, че цели всеобщо да оплюе пишман предприемача.

"Следващият път, когато ме видиш, и полицията няма да ти помогне, Батков! ", гласи различен от постовете на плеймейтката. "И тук да те видят хората! Смешник... на тати синчето! Ще схванеш коя съм, за разлика от теб нямам топки, само че не знам защо ти служат на теб! ", избухва още хубавицата от Девин.



Бившата на Криско демонстрира и чат, който явно е с човек, който е прочут както на нея, по този начин и на Батков-младши.

"Гавра единствено за тоя мишок! Аз съм работил за него и не съм вярвал това, в случай че ни е випа не знам защо бъдеще приказваме... Смачкай я тази мишка проклета, мамина и татина! Неговата дума е по-лека и от най-голямата продажница! ", написа познатият на Ася и Тодор Батков-младши в чата си с моделката.

Между прочее преди няколко месеца Тодор е затворил бутика за първокласни палта, който отвори в съдействие с руснаци, доближени до семейството му. Продавач консултантите на обекта сигнализираха, че не са си получили последните две заплати. Версията за затварянето на магазина била много скучна: постройката протекла и сега Тошко търси ново помещение.





Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР