Плеймейтката Ася Капчикова потвърди, че ще става майка за първи

...
Плеймейтката Ася Капчикова потвърди, че ще става майка за първи
Коментари Харесай

Ето я бременната Ася Капчикова

Плеймейтката Ася Капчикова удостовери, че ще става майка за първи път със фотография от корица на списание в своя инстаграм профил. Бившата на Криско, който към този момент гушка първото си дете, чака близнаци, излиза наяве от обявата. До през днешния ден Ася настойчиво криеше щастливата вест от поверие и единствено малко на брой измежду най-близкото й обграждане знаеха, че ще става майка. Публикации за предстоящото бебе се появиха едвам преди няколко седмици.

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един доста специфичен ден и доста прочувствен за мен миг! Момент на признание, на извънредно неспокойствие, в който разгадавам пред Вас творението на моето най-силно ентусиазъм - любовта! Да, вярно виждате, имам поради тъкмо тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един напълно нов и толкоз чист метод. Чувствам се същински привилигирована, благословена и допряна от Бог... Това е моят миг на благополучие, моят рестарт. Душата ми е цялостна, животът ми е логичен! Стискайте ми палци. Специално за списание "Кенгуру ", което може да намерите от на следващия ден на пазара, направихме страхотна фотосесия! В броя ще откриете освен първите ми фотоси с бременно коремче, само че и всички извънредни детайлности към щастливата вест! Сигурна съм, че ще ви хареса ", написа тя в обществените мрежи.

В профилите си в обществените мрежи до в този момент Капчикова не разгласява никакви фотоси в цялостен растеж, на които да се види, че скоро ще дундурка бебе. Всички фрагменти, които пускаше, са селфита. Ася наподобява прелестно като бременна. Плеймейтката от дълго време желае да стане майка и в този момент е на седмото небе от благополучие, че фантазията й скоро ще се сбъдне. Тя настойчиво крие и кой е таткото на бебето, който съгласно осведомени е състоятелен предприемач.

Мъжът до някогашната на рапъра Криско е с няколко години по-голям от силиконката. Запознали се в обща компания, а Ася за малко време го оплела в мрежите си. Миналата година двамата отпътуваха на сантиментално пътешестване на гръцкия остров Миконос, а наскоро плъзна слух, че даже са се сгодили скрито.

фотография:инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР