Великден е! На този най-важен празник за православните християни поздравяваме

...
Великден е! На този най-важен празник за православните християни поздравяваме
Коментари Харесай

Оригинални поздрави за Великден

Великден е! На този най-съществен празник за православните християни поздравяваме своите близки и другари за Христовото Възкресение. GlasNews ви предлага няколко истински великденски поздрави.

Христос воскресе! Нека светлината на Възкресението извърши душата ти с вяра, мир, наслада и обич!

***

Нека Великден укрепи твоята убеденост и вяра! Христос воскресе!

***

Нека светлите Великденски празници ти донесат мир в душата, доста наслада, здраве, благополучие и силата да даряваш и помагаш на близък. Христос воскресе!

***

Нека светлината на Христовото възкресение да озари твоето сърце и безкрайната му обич да благослови живота и дома ти.

***

Светлина и добрина, разцвет и благополучие, религия и обич! Мир и благополучие за теб, фамилията и приятелите ти. Честито възкресение!

***

Пожелавам неотстъпчивост на духа, топлота на сърцето, здраве за фамилията ти, топлота в дома, берекет, благосклонност, прояснение. Нека възкресението на Христос донесе светлина, благополучие и мир за всички ви!

***

Честит Великден! Искам да ти пожелая мир и добрина, успокоение и топлота, светлина и естетика. Нека вярата цари в къщата ти, дано любовта да живее в душата ти. И Господ да бди над теб!

***

Нека в този ярък ден душата ти се извърши с благополучие и умиротворяване! Господ да пази дома ти, да не позволява в него болежка и горест. Тържеството на положителното да озарява очите ти! Благословен да си!

***

Поздравявам ви за светлия празник Великден. Нека този ден донесе топлота, мир и успокоение в душата ви. Нека постоянно да има спокойно небе над главата ви, а вашите другари и родственици постоянно да са до вас. Пожелавам ви съгласие, обич и естетика в този ден, дано всички скърби и обиди се стопят като сняг, а щастието и шансът осветяват пътя ви.

***

Поздравления за светлата неделя Христова. Нека нова поредност от ярки събития пристигна в живота ви в този специфичен, ярък ден! Нека бъдат изпълнени със свята берекет и откровена наслада! С Бог, обичани! Честит Великден! Христос воскресе!

***

Нека душата ви откри път към нови, възвишени желания на този специфичен, заветен празник Великден! Нека фантазиите се сбъдват с лекост, а яркото благополучие озарява поривите ви! Посрещайте всеки ден като необикновен и ярък празник, даден ни от Господната берекет. Възкръсни към откровена обич и прелестни мигове! Честит празник!

***

Нека знамение пристигна в дома ви на този свят и специфичен празник. Както Спасителят възкръсна, по този начин и ние би трябвало, макар спънките и компликациите, да се стремим към светлината в душите и живота си. Давайте положително на другите и то ще ви се даде, споделяйте щастието си без да се криете, грижете се за околните и роднините си. И най-важното - обич! Христос Воскресе, скъпи! Честит Великден!

***

С благопожелание за здраве, благоденствие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР