Плеймейкърът на Витоша Бистрица Емил Гъргоров беше наказан заради „брутално

...
Плеймейкърът на Витоша Бистрица Емил Гъргоров беше наказан заради „брутално
Коментари Харесай

Удар по тигрите: Гъргоров наказан за брутално поведение

Плеймейкърът на Витоша Бистрица Емил Гъргоров беше осъден поради „ брутално поведение” от Дисциплинарната комисия към. Българския футболен съюз. Това значи, че 38-годишният деец няма да бъде разполагаем за старши треньора Росен Кирилов за плейаута против втория от Втора лига.

Гъргоров бе един от дейните участници в мелето, което се заформи в последните минути от реванша сред Витоша и Дунав в Бистрица. Той потегли да търси сметка на Светослав Ковачев от „ драконите”, който блъсна без топка и при спряна игра Кристиян Кочилов. Опитният Гъргоров се подаде на страстите и когато приближи заплашително 21-годишния Ковачев, безогледно го стисна за носа.

„ По сезиране на Комисия „ Етика и феърплей “ за брутално държание, на съображение член 22, алинея 1, б. З, колонка 4 и по отношение на чл.22, ал.6 от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира Емил Гъргоров – играч на ФК „ Витоша “ гр. Бистрица със прекъсване на спортни права за 1 среща и с санкция в размер на 500 лева”, гласи решението на ДК.

Все още не е ясно кой ще бъде противникът на Витоша от Втора лига за срещата, която по стратегия би трябвало да се играе на 30 май. Към момента Монтана заема второто място с 57 точки, а третият Арда Кърджали и четвъртият ЦСКА 1948 имат по 56 при оставащи 2 кръга до края.

 Светослав Ковачев
източник: Нова Броудкастинг Груп
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР