Плеймейкърът на ще пропусне домакинството на от Висшата лига в

...
Плеймейкърът на ще пропусне домакинството на от Висшата лига в
Коментари Харесай

Хамес Родригес пропуска мача с Челси

Плеймейкърът на ще пропусне семейството на от Висшата лига в събота. Това разгласи мениджърът на " карамелите ". Родригес, който има три гола и три асистенции от началото на сезона, е с контузия от мача с през предходната седмица и не е в положение да излезе против " сините " от Лондон.

" Хамес имаше лек проблем против Бърнли. Той има болки в прасеца и тази седмица не е упражнявал. Не е нещо съществено, само че няма да е подготвен за събота. Мисля, че през идната седмица той ще тренира още веднъж. Не желая да го пожертвам против Челси. Надявам се, че той ще може да играе против в сряда ", изясни Анчелоти.

" Той е приказен състезател, само че ние ще би трябвало да намерим метод да се приспособяваме. Имаме задоволително положителни играчи в състава, само че може би ще би трябвало да създадем някои промени в тактиката ", добави италианският управител.

Капитанът на Евертън Шеймъс Коулмън тренира през седмицата, само че съгласно Анчелоти той не е подготвен за мач като този с Челси. Аут за дуела през уикенда е и контузеният халф.

Срещу Челси Анчелоти ще се изправи против някогашния си клуб и против някогашния си състезател.

" Франк се оправя доста добре. Както в Дарби, по този начин и през предишния и сегашния сезон в Челси. Той има приказен тим. Нашите взаимоотношения се трансформираха през годините. Преди бяхме треньор и състезател, в този момент сме сътрудници. Щастлив съм още веднъж да го видя ", сподели Анчелоти. Премиър лийг 12 кръг, събота 12 декември  Евертън 22:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР