Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, който вкара единственото попадение за

...
Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, който вкара единственото попадение за
Коментари Харесай

Дори срещу ПСЖ Лудогорец не е играл така: Марселиньо каза истината и дано Херо го чуе

Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, който вкара единственото попадение за своя тим при домакинската загуба с 1:2 от Истанбул Б в мач от груповата фаза на Лига Европа, разгласи след срещата, че с сходна игра и жанр, каквато орлите практикуваха през днешния ден през първата част, няма да доведат до нищо положително.

“Загубихме мача през първото полувреме. Играхме доста зле, чакахме другия тим. Това не е нашият жанр. Имахме доста почит към противника. Те са мощен тим, с технични футболисти и по тази причина стана доста неприятно през първото полувреме. През второто заиграхме както постоянно - пресирахме и без да чакаме противника. Стана различен мач. Но най-после резултатът бе неприятен за нас. Искахме да се класираме през днешния ден, само че нямахме късмет.

Ние постоянно играем напред, с мисъл за победа. Никога не сме играли откъм гърба и да чакаме на контраофанзива. Дори и против ПСЖ не играхме по този начин. Когато играем атакуващо, мачът е различен - противникът има боязън и почит. Пресирахме доста през второто полувреме и те не съумяха да играят. Мисля, че в случай че бяхме почнали по този начин мача, резултатът щеше да е друг”, разгласи Марселиньо.

“Шансовете ни да продължим остават. Ние постоянно си имаме вяра. Имаме добър отбър, само че в Германия ще е доста мъчно. Хофенхайм е огромен тим, само че ние ще създадем всичко допустимо да се класираме ", даде обещание бразилецът.

фотография: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР