Плеймейкърът на Лудогорец, който оформи крайния резултат 2:2 срещу Шахтьор

...
Плеймейкърът на Лудогорец, който оформи крайния резултат 2:2 срещу Шахтьор
Коментари Харесай

Каули Оливейра: С Дамбраускас се чувстваме отлично

Плеймейкърът на Лудогорец, който оформи крайния резултат 2:2 против Шахтьор Донецк – Каули Оливейра. Халфът призна, че Валдас Дамбраускас учи решително играчите на „ орлите” за вярно придвижване по терена и подчертава, че в този момент се натъртва съществено върху тактическите неща от играта.

„ Играхме против доста мощен тим какъвто е Шахтьор и това беше доста добър тест за нас. Започнахме смутени, само че с течение на мача се подобрихме. Създадохме доста шансове и се върнахме с двата гола пасив. Доволни сме, тъй като показахме положителни неща”, стартира Каули Оливейра.

„ Трябва да се разбираме добре на игрището и да се подобряваме във всеки един миг. Работим доста крепко във всяко едно отношение. Всичко с новия ментор е на едно високо равнище се усещаме чудесно. Сега се намираме в интервал, който би трябвало да работим крепко и да се подготвим за главните мачове, само че Дамбраускас ни оказва помощ много”.

„ Вижте, че тичаме по-малко без топка и акцентираме на тактическия проект. Треньорът ни дава препоръки по какъв начин да се движим и в двете етапи на играта. Искам да стана първенец с Лудогорец и да си осигурим купата по-скоро. Трябва да трупаме точки и да играем още веднъж в европейските клубни турнири”, приключи голмайсторът за Лудогорец в съботната контролна среща.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР