Плевнелиев обяви, че е задал хоризонтът пред България да бъде

...
Плевнелиев обяви, че е задал хоризонтът пред България да бъде
Коментари Харесай

20 По Рихтер Тресе Българската Върхушка! Президентът Румен Радев Не Очакваше Да Се Случи Точно След Коледа! Захапа Го

Плевнелиев разгласи, че е задал хоризонтът пред България да бъде 2030 година, само че новият президент не се интересувал от тази тематика.

" Зададох дебатът за България 2030 в последните месеци от мандата си и откровено скърбя, че новият български държавен глава Румен Радев не се интересува от тази тематика. Също по този начин зададох и въпроса за синхронизирането на българската държавност с двата стратегически документа на човечеството, по които ние успяхме да реализираме световен консенсус ", разяснява президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев по време на втората национална среща на клуб " Милениум ", сплотяващ млади българи от целия свят. Срещата мина под надпис: " Краят на прехода ".

Доскорошният държавен глава се възмути и от обстоятелството, че Тодор Живков е попаднал измежду 100-те най-влиятелни българи. Плевнелиев изрази негодуванието си, че на корицата на изданието Живков стои редом с Хан Аспарух, написа Пик.

" Задавам най-елементарният въпрос - извинете, единият сътвори българската страна - другият щеше да я подари за 16-та република ", разяснява Плевнелиев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР