Плевенските криминалисти иззеха наркотици при специализирана акция, проведена вчера. Служители

...
Плевенските криминалисти иззеха наркотици при специализирана акция, проведена вчера. Служители
Коментари Харесай

Два плика метамфетамин откриха криминалисти след спецакция

Плевенските криминалисти иззеха опиати при профилирана акция, извършена през вчерашния ден. Служители на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР, взаимно сполицаи от Първо районно управление (на МВР) и Специализирани полицейски сили направили инспекции в частни домове в с.Буковлък.
Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Плевен. В едно от жилищата са открити кутия с две спринцовки, пет игли и шише с транспарантна течност, два плика с прахообразно вещество. По данни на притежателя то е метамфетамин.
Намерени са още стъклен съд с бял прахуляк, газов револвер и кутия с 31 халосни патрона.На различен адрес в селото са открити плик със суха зелена тревиста маса, саморъчно свита цигара със същото вещество и четири разнообразни по размер опаковки с прахообразни и субстанции на бучки. Назначени са експертизи. По Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани двама мъже – на 33 и на 40 години. Те ще останат в полицейския арест за период до 24 часа. Предстои мярката за неотклонение да бъде удължена. Процесуално-следствени дейности и оперативно-издирвателни дейности са осъществени под наблюдението на прокурор при Районната прокуратура в Плевен.
Работата по документиране на цялата незаконна активност продължава, написа novini.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР