Плевен. За първа година на официална церемония редом до 550

...
Плевен. За първа година на официална церемония редом до 550
Коментари Харесай

Плевен: Специализантът на Университетска Болница „Света Марина“ – Плевен д-р Теодора Семова е един от призьорите в лигата на дебютантите на „Лекарите, на които вярваме“

Плевен. За първа година на публична гала паралелно до 550 одобрени носители на оценката „ Лекарите, на които имаме вяра “, идващо от гласуваното от пациентите им доверие, акцията на вестник „ 24 часа “ се разшири с нови 100 дебютанти. Това оповестиха от пресцентъра на МУ - Плевен . Новите лекари са младите медицински експерти, на които българският пациент има вяра. Те са специализанти, номинирани от своите ръководители и учители, ръководещи и работещи в отделенията на най-големите здравни заведения от цялата страна. Получавайки наградата предстоящ „ Лекар, на който българският пациент има вяра “, младите специализанти се обърнаха с думи на признателност към своите ръководители и учители за търпението, поддръжката и излъчените познания и опит.
В лигата на доверието като предстоящ „ Лекар, на който българският пациент има вяра “ влезе специализантът по акушерство и гинекология доктор Теодора Семова с началник проф. доктор Григор Горчев, която е помощник и докторант в Медицински Университет – Плевен.
Инициативата за показване на одобрените лекари, спечелили доверието на своите пациенти, дружно с техните възпитаници и почитатели – специализантите, носи посланието за създаване на мост на поддръжка и протегната ръка към бъдещите генерации млади лекари. Самите специализанти получиха думата, с цел да очертаят проблемите си пред своите началници и ментори, в наличието на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и на здравния министър Кирил Ананиев, както и на ръководителите на най-големите лечебни заведения в страната. Младите лекари подчертаха, че не заплатата, а изискванията на работа и самите ментори са водещи при избора на специализантите да останат в България. Едновременно с това те приканиха за повече колегиалност и взаимна работа в екип в името на общата им цел – здравето на българския пациент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР