Плевен. Със съдействието на народния представител Владислав Николов ще бъдат

...
Плевен. Със съдействието на народния представител Владислав Николов ще бъдат
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева помагат на Община Левски с цигли за пострадалите къщи

Плевен. Със съдействието на народния представител Владислав Николов ще бъдат обезпечени цигли за потърпевшите от градушката къщи в Левски. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Днес той и депутатът Ралица Добрева се срещнаха с кмета на Община Левски Любка Александрова и ръководителя на общинския съвет Дочко Дочев.
„ Двете най-пострадали общини на територията на Област Плевен са Левски и Долна Митрополия и в последните три дни дружно с госпожа Добрева обиколихме най-засегнатите обитаеми места ”, сподели националният представител Владислав Николов. „ В миг като този, когато от естествените стихии имаше толкоз доста наранени градове и село в страната, е извънредно значима поддръжката и на нас, народните представители, по тази причина сме тук, с цел да помогнем ”, безапелационни бяха Добрева и Николов.
Тежки провали от градушката има по покривите на техникума и междинното учебно заведение в Левски. В Обнова изнесени от пороя са двете успоредни на реката улици. Повече от 700 къщи са с изпочупени покривни структури. Автомобилите са с изпочупени стъкла. Поразени от градушката са и одеве санираните по Националната стратегия за енергийна успеваемост жилищни здания.
По време на диалозите бе дискутирано какъв брой значимо е да се направи и отводняване в Обнова. Повдигнат бе и въпросът за потребността от създаване на площадка за борбаа с градушките, тъй че няколкото общини на територията на Област Плевен да бъдат обезпечени с такава отбрана.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР