Плевен изпраща хуманитарна помощ на побратимения украински град Николаев. Десетки

...
Плевен изпраща хуманитарна помощ на побратимения украински град Николаев. Десетки
Коментари Харесай

Плевен изпраща помощ на побратимения украински град Николаев

Плевен изпраща филантропична помощ на побратимения украински град Николаев. Десетки плевенчани се включиха в акцията с персонални дарения.

Дарението съдържа лекарствени препарати, медицински принадлежности и друга помощ, съобразена с изпратен лист от общината до Николаев - побратимен град на Плевен. Христо Таслаков - общински консултант, изясни, че ще транспортират персонално предоставеното от плевенчани до особено основан пункт в Румъния, откъдето през Молдова и „ зелен кулоар “ на територията на Украйна ще бъдат доставени целево в Николаев:

„ Първият стадий от събирането на помощ за Николаев завърши. Имаме събрани разнообразни неща, значително и парични средства, с които закупихме артикули, нужни на украинските жители, живеещи в нашия побратимен град. По тяхно категорично предпочитание също по този начин се включиха и спомагателни организации, огромни фармацевтични компании. Първата доставка ще е на следващия ден, надяваме се, и в случай че всичко е наред, до края на седмицата ще бъдат в Николаев “.

„ Имаме подготвеност да помогнем на искащи от Украйна и да ги доведем и настаним в Плевен “, сподели още Христо Таслаков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР