Плетени рокли, елегантни балерини, широки панталони, слънчеви очила, сламени чанти

...
Плетени рокли, елегантни балерини, широки панталони, слънчеви очила, сламени чанти
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носим обемната риза това лято

Плетени рокли, елегантни балерини, необятни панталони, слънчеви очила, сламени чанти – летният дрешник като че ли ни дава надалеч повече благоприятни условия да реализираме с лекост разнороден летен стайлинг. Сред трендовете обаче още от предходната година се придвижиха координираните сетове от къси панталони и необятни ризи, които ви показахме неотдавна още веднъж като стайлинг ентусиазъм. Днес продължаваме тематиката, фокусирайки се единствено върху ризата и то в нейния oversize контур. Едноцветна (и най-често в бяло или синьо), на райе и нормално от памук или лен като материя, тя се оказва обичана и на инфлуенсърите, и на звездните девойки, тъй като може да се носи с всичко и на всички места.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Например Дженифър Лопес избра да комбинира обемна бяла риза с пай чеп, маратонки и чанта за през рамо. Небрежен стайлинг, който можем да носим през уикенда. Други пък, като Дуа Липа, избират да я носят на плажа върху бански, до момента в който трети я трансформират в мини рокля за празненство вечер, съчетавайки я с колан за талията и високи токчета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

Този вид риза може да се върже на кръста, в случай че желаеме да оберем от размера и изключително, в случай че сме решили долната част да е необятен панталон или някоя от настоящите макси поли. Но пък можем да я носим свободно и разкопчана върху обикновен бял топ, без значение дали долната част са къси къси панталони от деним или някой по-елегантен панталон за работната седмица. Така че тази дреха ни дава толкоз благоприятни условия, че няма по какъв начин да нямаме най-малко един или два модела в капсулния си дрешник, тъй като ще остане в него и за идващата есен.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

 
Класическата бяла риза и дънки са шлагер през 2023

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР