Плеснах се по челото, когато видях с очите си за

...
Плеснах се по челото, когато видях с очите си за
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Попов е ударил във въздуха. Това не е джиро, а ”Пунта Мара”

Плеснах се по челото, когато видях с очите си защо става въпрос. Това е удар във въздуха. Нищо не е станало. Собственик на акциите си е този, който се е опитал да ги джироса по този начин - Георги Попов. Това не е джиро. Това е ”Пунта Мара ”.
Това съобщи пред bTV юристът проф. Огнян Герджиков.

" Джиро се прави на гърба. Когато има доста джира и този тил не стига, тогава се залеря бял лист на него и се не престават джиросванията. Това е обединен документ. Не могат да бъдат два. Причината е, че би трябвало да е допустимо във всеки един миг да се наблюдава непрекъснатият ред на джирата. Прекъсне ли се веригата, всичко отива по дяволите. Това няма по какъв начин да стане с обособени документи, както е в тази ситуация. Така може всеобщо да се пускат джира - на Путин, на Тръмп... ", изясни проф. Огнян Герджиков.

По думите му това и " удар във въздуха ".

" Умно е замислено, тъй като цялата страна се побърка за една седмица. Едва през вчерашния ден се осъзнах, когато видях с очите си защо става дума. Мисля, че е направено с незадоволително познание. Джирото е доста по-простичко. Тук има доста непотребни неща ", изясни проф. Герджиков.

Какво обаче ще се случи, в случай че то се направи както би трябвало и какви биха били отговорностите на премиера Борисов?

" Борисов има само права, само че няма нито едно отговорности ", отсече юристът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР