Племето на Непобедимите успя да се измъкне от мизерията на

...
Племето на Непобедимите успя да се измъкне от мизерията на
Коментари Харесай

"Селтак, палячо и льольо": Първи зверски скандал в "Игри на волята 4", Куков отново в центъра

Племето на Непобедимите съумя да се измъкне от мизерията на реката, откакто надвиха по време на първата морска борба в сезон 4 на " Игри на волята: България ". Макар Непобедимите да не завоюваха Резиденцията, а да се настаниха в Стопанството, участниците не съумяха да се насладят на първата си вечер.

Всички станахме очевидци на много противен скандал, който подпали Генчо, само че Куков наля в допълнение олио. От ден едно стана ясно, че софиянецът и харманлията няма да бъдат BFF, само че за момента не наподобява Куков въобще да има сподвижници. Ландшавният проектант забави много племето си по време на морската борба, което повиши градуса на настроението.

Виж още: Хейтът продължава: Венелин Кондаков атакува фитнес батките, желал успокоение

По време на вечерята в Стопанството Генчо, който е капитан на племето тази седмица, направи анализ на борбата. Земеделецът похвали всички, само че не пропусна да подчертае, че е залагал много на поста на Куков, който по този начин и не съумя да грабне значимия ключ, а това им донесе три минути наказване. Градинарят се извини за грешката и съобщи, че е подготвен да понесе всички последици, само че думите му не бяха задоволителни.

" Напрежението те гълтам напълно, когато имаме борба, а това не е ок ", отсече Генчо към Куков, само че той въобще не хареса тези думи. " Не ми харесва този метод и точка по въпроса. Да беше се качил ти и да скочиш горе, Гена. Ти беше на най-безотговорната позиция ", отвърна му Куков. 

Виж още: " Домът на дракона " или " Властелинът на пръстените: Пръстените на силата ": Феновете са раздвоени 

Ако всичко беше завършило с тези фрази, щеше да е добре, само че... уви. Куков меко казано избухна и стартира да подрежда Генчо. " Селтак, клоун, льольо... Не съм жена ти, с цел да те чувам ", са дребна част от думите на Куков, който се закани, че е кадърен да " спука трътката " на Генчо, в случай че двамата се явят на арената при елиминация. Генчо пък показа, че на моменти му е идвало да накара Куков да " захапе чинията на масата ".

Ех, момчета! Не е красиво, а реакциите на Куков малко ни подсетиха паметните фрази на Мара Отварчката, когато беше една от звездите във Vip Brother. Не знаем дали Куков не се е надъхвал с " такива като теб са ми готвили петима ", само че признаваме, че беше занимателно за наблюдаване.

Виж още: София против провинцията: Куков не търпи диалекти и упрекна Гената, че не може да говори 

Изображение: https://www.instagram.com/kukov.d/, https://www.instagram.com/genchomg/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР