Платинената певица Lizzo направи рядка публична изява на Грами в

...
Платинената певица Lizzo направи рядка публична изява на Грами в
Коментари Харесай

Всичко е простено? Lizzo се завръща на сцената на Грами шест месеца, след като беше обвинена в токсично работно място, срам за теглото и сексуален тормоз върху концертния си екип

Платинената певица Lizzo направи рядка обществена изява на Грами в неделя, представяйки премия пред хиляди персонално и милиони по малкия екран единствено шест месеца откакто против нея беше заведено дело за полов тормоз

Вокалистът, притежател на Грами, сподели в отговор на дело, че Дейвис, Уилямс и Родригес са „ отговорни за нечисти ръце “, защото са направили етични нарушавания във връзка с делото.

През август Дейвис, Уилямс и Родригес споделиха в правосъдно дело, че Лицо ги е оказвал напън да вземат участие с голи реализатори в клуб в Амстердам; и засрами една от тях поради наддаването на тегло, преди да я уволни.

В гражданското дело, заведено на 1 август, триото упрекна Лицо, че е упражнявала напън върху танцьорите си да се ангажират физически със секс служащи в клуб в Квартала на алените фенери в Амстердам предишния февруари по време на турне в региона.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР