Платформата , част от медийната и технологична компания Нет Инфо,

...
Платформата , част от медийната и технологична компания Нет Инфо,
Коментари Харесай

Осинови, не купувай! „Време за надежда“ за животни, търсещи своя нов дом

Платформата , част от медийната и софтуерна компания Нет Инфо, се включва в акцията на водещите на Прогнозата за времето на NOVA . Освен в ефир, благородната идея към този момент има свое особено място в интернет пространството , с цел да даде допълнителнa публичност на казуса и да помогне за увеличение на броя на сполучливите осиновявания на бездомни животни.

Категорията на уеб страницата ще събира на едно място историите и методите за осиновяване на кучетата в самодейността „ Време за вяра “ , които водещите на Прогнозата за времето показват всеки петък в централната емисия вести на NOVA. В нея ще може да бъде открита информация и за други кучета и котки, които търсят своя нов дом и грижовни стопани.

Целта на секцията е да се трансформира в уютно онлайн място, където повече животни ще получат шанса да намерят своето ново любящо семейство. В уеб страницата, който събира на едно място качествено и правдиво наличие за всички сегашни и бъдещи притежатели на кучета и котки, могат да бъдат открити още истории за сполучливи осиновявания, както и потребна информация за бездомни животни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР