Пластичният хирург Иван Узунов загуби дуела с режисьора Зоран Петровски

...
Пластичният хирург Иван Узунов загуби дуела с режисьора Зоран Петровски
Коментари Харесай

Иван изгуби два поредни дуела и напусна „Сървайвър”

Пластичният хирург Иван Узунов загуби дуела с режисьора Зоран Петровски и факлата му беше загасена в предаването „ Сървайвър ”. До самостоятелния конфликт се стигна откакто те бяха избрани от племената си на съвет след загуба от Безименните.

Задачата беше елементарна - да възпламенят огън с кремък, като Зоран безусловно отвя съперника си. Преди това стана ясно, че той чака да се изправи таман против Иван.

„ Зоран е неприятна персона, само че е мощен състезател ”, разяснява изгубилият доктор, който пое пътя към Острова на изкуплението, което беше последният му късмет да остане в играта до края.

Режисьорът пък беше посрещнат с голяма наслада от племето, на което действително той е основател. Именно поради това той одобри да се изправи против представител на другото племе. В епизода беше оповестено, че „ Сървайвър ” минава в нов стадий – обединяването на племената. Това означаваше с изключение на друго и да разрушат строените с много труд лагери.

Иван се изправи в едноборство с Драго, който го чакаше на острова. Това донесе втора загуба за лекаря и края на присъединяване му в щоуто.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР