Пластичният хирург д-р Николай Георгиев сподели в Тази събота и

...
Пластичният хирург д-р Николай Георгиев сподели в Тази събота и
Коментари Харесай

Д-р Николай Георгиев: Вълшебната дума в пластичната хирургия е баланс

Пластичният хирург доктор Николай Георгиев показа в " Тази събота и неделя " кои са най-често мечтаните корекции от българските звезди, за какво клиниките в Турция са прекомерно комерсиални и коя актриса въплъщава идеала му за хубост.

„ Преди 150 години за красиви са считани обемисти каки, които преливат от облеклата. Сега на мода са недохранени девойки с доста размер в устните и в гърдите, което не е доста красиво. За мен вълшебната дума е баланс и добре да поднесеш своята същина “, разяснява лекарят.

Той не знае дали Анджелина Джоли има филър в устните, само че в случай че има, това значи, че пластичният й хирург е доста добър.

„ Когато се чудиш дали има промяна, значи е направена добре. Свалям шапка на Джоли за признанието й по отношение на рака на гърдата. Тя даде зелена светлина за доста дами да погалят душите си, тъй като не е задоволително да ти отрежат гърдата и да те пуснат с думите „ Бъди щастлива, че въобще си жива “. Непълноценният живот не е най-хубавото нещо “, показа доктор Николай Георгиев.

За него пластичната хирургия е като солта в манджата. Ако сложиш доста, не можеш да я извадиш, а и се скапва ястието.

„ В нашата специалност са доста значими отговорността, професионалната нравственос и салдото. Отказвам интервенции съвсем всеки ден, когато виждам, че може да са риск за пациентите “, призна хирургът.

Повечето дами отиват при него за корекции на бюст, тъй като е въплъщение на женствеността, а мъжете желаят най-често присаждане на коса. За Николай Георгиев идеалът за хубост е комбинацията сред вътрешна и външна хубост.

„ По-важно е да сме положителни да нахраним куче на улицата или клошар “, добави лекарят и уточни актрисата Софи Марсо като жена, която доста харесва.

„ Не одобрявам комерсиалното, агресивното във визията, парада. Ел Ей и Дубай са доста комерсиални центрове на пластичната хирургия, а в Турция обстановката е все по-потресаваща. Снощи пристигна моя пациентка, която съвсем не виждаше. Преди три седмици оперирах гърдите й. Казах й, че би трябвало да минат най-малко три месеца до идната интервенция. Тя обаче отишла в Турция, където едновременно са й създали ринопластика, фейслифт и промяна на клепачите. А това по какъв начин наши звезди си вършат в Турция носовете по шаблон, не желая да го разясня “, показа доктор Николай Георгиев.

Неговото благопожелание към феновете е да са положителни, да накарат околните си да бъдат щастливи, специфични и обичани. Тук и в този момент, а не да чакат някой празник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР