Плащане на сметки за вода , е най-новата дигитална услуга,

...
Плащане на сметки за вода , е най-новата дигитална услуга,
Коментари Харесай

Плащане на сметки за вода директно през сайта – възможно и без регистрация

Плащане на сметки за вода, е най-новата цифрова услуга, която „ Софийска вода “, част от Веолия, вкарва от началото на август. Новото облекчение за клиентите е част от тактиката на сдружението за дигитализиране на услугите, облекчение на напъните и икономисване на времето. „ Софийска вода “ е първото комунално сдружение, което вкарва този вид заплащане, което става единствено с въвеждане на и избор на една или повече сметки, за един или няколко парцела, в това число и опция за частични заплащания по тях.

Клиентският номер е самостоятелен за всеки обособен парцел, състои се от 10 числа и може да се откри на началната страница на фактурата в горния ляв ъгъл. Клиентите могат да изберат надлежно алтернатива за превод на сумата – по банков път или с карта. Плащането е предпазено посредством най-високите модерни стандарти на отбрана на платежните системи. Обработката на заплащането и смяната в статуса на фактурите може да отнеме до два работни дни.

Новата функционалност може да се употребява и от регистрирани клиенти, без да се постанова да влизат в профила си, както и не лимитира клиентите без регистрация да си създадат такава и да се възползват от целия разполагаем набор от услуги и информация в посредством своя потребителския профил на уеб страницата на сдружението.

Повече за всички способи на заплащане можете да намерите на нашата страница:.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР