Плашещ инцидент преживя Йорданка Христова по време на Фестивала на

...
Плашещ инцидент преживя Йорданка Христова по време на Фестивала на
Коментари Харесай

Йорданка Христова преживя инцидент на сцената

Плашещ случай претърпя Йорданка Христова по време на Фестивала на лавандулата в Чирпан. Скелето на сцената се срути на милиметри от нея. Естрадната легенда се разминала единствено с лек стрес, откакто била избавена от мениджъра си Евгени Боянов.

Мъжът задържал металната структура с крайници, а след това почнал да вика към певицата: " Бягай, бягай ".

Мениджърът на огромната звезда успокои, че Христова е добре, а той се е разминал със синини и отичане, само че без счупвания. „ Посинели са и подути и мъчно стъпвам, което е обикновено, само че се надявам бързо да се оправя. Най-важното е, че всичко се размина, тъй като в случай че би трябвало да бъда почтен, бяхме на крачка от най-лошото. Благодаря на Господ, че бе милосърден към нас и се разминахме за секунди от огромен случай.

Падна сцената, дървета, шатри. Истински смут. Не мога да ви го опиша. Както всичко си вървеше обикновено и тя пееше „ Обич разпиляна ", минути по-късно бурята се развихри, структурата падна безусловно за секунди ", споделя Евгени пред " Телеграф ".

След като излизат живи от обстановката, той и Йорданка се скриват в кметството, където стоят 3 часа без ток. " Постояхме на мрачно, тъй като след тази стихия ток нямаше ", добавя Боянов. Когато излизат да си тръгнат от постройката, публиката приветства бурно Данчето Христова, която рискува живота си на сцената, а в отговор на тяхната обич изпълнителката стартира акапелно да пее " Ще не преставам да пея до последния си почтен момент. И в случай че отмина, отново след мен ще има музика, която да звучи ".

На идващия ден Христова и Боянов към този момент бяха по-спокойни и се разходиха из лавандуловите полета край Чирпан, с цел да се отърсят от претърпяния потрес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР