Плановете ни са да освободим държавата от Бойко Борисов и

...
Плановете ни са да освободим държавата от Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Владислав Панев: В Демократична България няма троянски коне

Плановете ни са да освободим страната от Бойко Борисов и ГЕРБ, които в никакъв случай повече не би трябвало да бъдат допусни до властта. Това съобщи Владислав Панев от Демократична България в утринния блок на Българска национална телевизия за проектите на партията в 45-то Народно заседание.

Според него ръководител на новото Народно заседание би трябвало да бъде човек от новите партии. „ В Демократична България няма троянски коне “, увери Панев по отношение на различията в обединението „ Изправи се! Мутри вън!

По думите му, откакто бъдат свалени ГЕРБ от власт бизнесът ще бъде свободен и освободен от регулаторен рекет и напън, с цел да може да влага, да се усеща умерено и да способства за просперирате на България. Топката е в ГЕРБ и в случай че всички изпълнят уговорките си от предизборната акция ГЕРБ няма по какъв начин да получат болшинство, уточни Панев, който не чака някакви изненади на поддръжка към досегашните ръководещи.

Владислав Панев чака, в случай че ГЕРБ и ИТН не съумея да сформират държавно управление, президентът да даде мандата на Демократична България, тъй като от партията са подготвени за това. Ако ние сме уверени, че ще имаме поддръжка за целите през идващите месеци можем да съставим държавно управление и да го предложим на Народното събрание, посочи той.

Формулата ще бъде поддръжка за съответни цели и това ще бъде въпрос на диалози с останалите политически групи в Народното събрание. Демократична България няма по какъв начин да каже още занапред дали техните цели биха били изпълнени от новото Народно заседание. Ако този парламент не може да реализира явен ангажимент за проблемите пред страната, тогава няма неприятно да се върви към нови избори, посочи Владислав Панев.
ГЕРБ и Движение за права и свободи са изключение от уравнението на Демократична България за разрешаване на проблемите на България.

Той загатна, че от Демократична България е допустимо да поддържат държавно управление на малцинството на Слави Трифонов, стига да има съглашение, което да извършва целите, заложени от Обединението. Предсрочните парламентарни избори също са вид, които да бъдат надалеч преди президентските избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР