Планираното родителство получи 1,78 милиарда долара средства на данъкоплатците между

...
Планираното родителство получи 1,78 милиарда долара средства на данъкоплатците между
Коментари Харесай

Planned Parenthood взе 1,8 милиарда долара пари на данъкоплатците за 3 години — с 90 милиона долара от заеми за COVID: федерални

Планираното родителство получи 1,78 милиарда $ средства на данъкоплатците сред фискалните 2019 и 2021 година — в това число 90 милиона $ заеми за дребен бизнес през пандемията COVID-19, съгласно нов държавен отчет.

Американската федерация за планувано родителство - най-големият снабдител на аборти в страната - е получила 1,54 милиарда $ директни заплащания от Medicare, Medicaid и Програмата за здравно обезпечаване на децата, съгласно отчет на Службата за отчетност на държавното управление, оповестен във вторник.

Гигантът в региона на абортите също получи 148 милиона $ посредством безплатни средства или съглашения на Министерството на здравеопазването и обществените услуги и 90 милиона $ посредством заеми по Програмата за отбрана на заплатите (PPP).

Докладът разтревожи републиканците в Конгреса, които означиха, че заемите за ПЧП са предопределени да оказват помощ на дребни предприятия с по-малко от 500 чиновници - и хипотетичното планувано родителство „ нелегално “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР