Планираните промени в конституцията са конюнктурни - спрямо взаимоотношенията със

...
Планираните промени в конституцията са конюнктурни - спрямо взаимоотношенията със
Коментари Харесай

Зарков брани Радев: Промените в конституцията са конюнктурни - спрямо взаимоотношенията с президента

" Планираните промени в конституцията са конюнктурни - по отношение на взаимоотношенията със настоящия президент. Тези промени са в полза на част от сглобката ", съобщи пред Българска национална телевизия някогашният министър на правораздаването и сегашен президентски консултант Крум Зарков.

По думите му салдото сред управляващите е от основно значение.

" Министерският съвет има все по-малко и по-малко значение. В некоалицията се води непрекъсната канадска битка, която се печели нормално от Борисов и Пеевски, изземват предната сцена. Реформата в правосъдната власт отпада от дневния ред и се замества от тематики по кое време ще е националният ни празник, какъв брой мандата ще имат кметовете. Това пречи да се приказва за дребните, само че основни промени, които ще допринесат да имаме качествена правосъдна система ", добави Крум Зарков.

Той съобщи, че ГЕРБ и ПП-ДБ разполагат със 120 депутати и биха могли да осъществят доста промени и без Движение за права и свободи и Делян Пеевски, само че очевидно са " сглобка с цел да има са нужни трима "

Зарков засегна и тематиката за службите и изгонването на съветските свещеници от България, като попита по какъв начин тези хора биха могли да шпионират без присъединяване на българи, защото те сами по себе си нямат достъп до сензитивна информация. Бившият правосъден министър попита за какво няма арести на български жители и обвинявания за държавна измяна и какъв брой от изгонените чиновници на съветското посолство са се оказали сътрудници и с кого са работели.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР