Планирана профилактика с прекъсвания в електрозахранването наложи ново спиране на

...
Планирана профилактика с прекъсвания в електрозахранването наложи ново спиране на
Коментари Харесай

Проблеми с тока спират ледената пързалка в Ракитово

Планирана профилактика с спирания в електрозахранването наложи ново прекъсване на работата на ледената пързалка в Ракитово. Това излиза наяве от известие на Общината в града, в което се разяснява, че атракционът ще приема гости след 17:00 часа през днешния ден.

Преди дни от Електроенергийния систематичен оператор предизвестиха, че днессе чакат разстройства в електрозахранването на територията на община Велинград. Екипи ще работят по захранващи електропроводи 110 kV на подстанция „ Велинград “ (от която зареждане получава и Ракитово). Без електрозахранване или с спирания могат да бъдат елементи от град Велинград, селата Драгиново, Грашево, Кръстава, Пашово, Юндола и прилежащи махали.

Направено е питане до ЕВН дали е допустимо да се обезпечи различно електричество по време на профилактиката. От компанията са дали отговор, че ток ще има единствено в лечебните заведения, само че за пързалката не могат да обезпечат.

Припомняме, че и при откриването на оборудването на 11 декември се наложи спиране на работата - тогава пък пролетните температури разтопиха леда.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР