Планински спасител е сложилият край на живота си, скачайки от

...
Планински спасител е сложилият край на живота си, скачайки от
Коментари Харесай

Разбра се кой е мъжът, скочил от COVID отделението в Карлово

Планински избавител е сложилият завършек на живота си, скачайки от третия етаж на карловската болница. Петър Манолов е дълготраен чиновник на Планинската работа на Централна Южна Стара планина и е работил в регионите на Карлово, Калофер и Сопот.

53-годишният мъж не е оставил предсмъртно писмо. Трагичната вест шокира околните му, защото е бил душевен и физически здрав. Изкарал ковид тежко, само че последните дни се е подобрявал, даже е трябвало през днешния ден да бъде изписан. Причината за решението за самоубийството тъне в загадки.

Петър Манолов е несемеен. Брат му е служител на реда в Пловдив. Ужасени очевидци са станали очевидци по какъв начин тялото е тупнало на земята. Веднага лекарите са се притекли на помощ, само че макар битката, планинският чиновник е имал несъвместими с живота контузии.

Разследващи оповестиха, че се работи и по друга версия, която надали ще се удостовери. Има възможност Манолов да е паднал от терасата, само че това надали е по този начин, тъй като под мястото, където се е намирал, е козирката на родилното поделение, а той се е изместил в страни на доста по-малко пространство и при скока е паднал непосредствено на земята.

Познати и другари в Карлово и района са в тъга. „ Как можа да си отиде този доблестен човек, който рискуваше живота си, с цел да избавя непознати животи “, скърбят те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР