Планетата на силата и трансформациите, Плутон, започва ретроградното си движение

...
Планетата на силата и трансформациите, Плутон, започва ретроградното си движение
Коментари Харесай

Как ретроградният Плутон ще се отрази на всяка зодия

Планетата на силата и трансформациите, Плутон, стартира ретроградното си придвижване на 29-и април. То ще продължи до 8 октомври. През интервала ще се потопим във вътрешния си свят и ще би трябвало да потърсим някои отговори. Ето какво да чака всяка зодия, съгласно " Elite Daily ".

Овен

Преживяваха големи промени в професионалния живот много време. Сега ретроградният Плутон им дава време, в което да проучват и размишляват. Да помислят по какъв начин градивно могат да изразят желанието си за надзор и мощност.

Телец

Ретроградният Плутон ще ги накара да преоценят връзката си с вярванията и вижданията си. Плутон е планета на крайностите и те може да преминат от една прекаленост към друга. Да помислят по какъв начин да поддържат здравословен баланс, що се отнася до възгледите им.

Близнаци

Сега имат късмет да помислят и да преоценят това какъв надзор упражняват върху тайните, които пазят и границите, които са си сложили. Крайностите, които виждаха напоследък, ще бъдат смекчени и Близнаците ще имат време да проучват.

Рак

При тях имаше доста промени във връзките напоследък, само че в този момент нещата ще се успокоят и няма да има толкоз внезапни промени. Ще преценяват по какъв начин да поддържат здравословен баланс. Във връзките им имаше огромна битка за превъзходство още от октомври 2021 година, в този момент е време да изгладят някои неща.

Лъв

Трябва да се отдадат на самонаблюдение, това ще им помогне да осъзнаят неща за здравословното им положение, трудолюбивостта им и цената им като персони. Ретроградният Плутон е съвършено време да създадат това. Нека помислят върху това по какъв начин упражняват надзор и да създадат някои промени и настройки, в случай че нещата не са си по реда.

Дева

На фокус при тях са насладата и по какъв начин показват себе си по изобретателен метод. Девите ще помислят и ще проучват по какъв начин упражняват надзор върху изобретателната сфера. Ретроградният Плутон носи огромни промени, свързани с това по какъв начин те се показват артистично и би трябвало да проучват тези промени.

Везни

Преживяха доста борби за превъзходство в дома или свързани със фамилния живот. Трябва да оценят по какъв начин те са им се отразили. Сега няма да има чак такива крайности в тази сфера, ще могат да си починат и да създадат нужните промени.

Скорпион

Комуникацията е на фокус при тях през интервала. Ще виждат смяна в желанието за комуникиране, увещание на хората в нещо, и още повече ще проучват протичащото се. Нека помислят по какъв начин методите им на шерване на мисли и хрумвания са се трансформирали. И да решат дали са удовлетворени от тези промени.

Стрелец

Ретроградният Плутон ги кара да помислят върху финансовото си положение. При тях има доста промени в тази сфера и в този момент ще би трябвало да размишляват - по какъв начин да поддържат здравословен баланс по отношение на реализирането на надзор.

Козирог

Ще се потопят във вътршения си свят и ще разсъждават. Ще помислят каква е връзката им с възприятието за власт и надзор, което постоянно изпитват. Ще осъзнаят какви промени са претърпели от 2008 година насам.

Водолей

Умът е в действителност могъщо нещо. Сега ще оценят тази мощ и ще се замислят върху това по какъв начин са употребявали тази мощ и в какво са влагали силата си. Да виждат по какъв начин умствената им настройка въздейства на действителността, с цел да могат да създадат промени, в случай че са нужни.

Риби

По време на ретроградния Плутон те ще разсъждават върху обществения си живот и протичащото се в него. Могат да настъпят огромни промени там, точно поради анализите им. Тези трансформации ще са свързани най-много с другарствата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР