Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на

...
Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на
Коментари Харесай

Венера влиза в Овен: не харчете необмислено и запалете любовния огън

Планетата на любовта, романтиката и хубостта влезе в знака на огнения Овен на 5-и април и ще остане там до 29-и април. Това значи, че любовният живот става по-динамичен, даже леко под напрежение, пристрастеността кипи. Партньорите стават по-игриви, палави, подготвени са да извъртят смешни номера на колегата, да основават другарски надпревари, да приказват намерено и ребром. Ще има повече занимания, пристрастеността ще бъде показвана, би трябвало да сме смели и да грабнем опциите. Ето какво да чака всяка зодия, съгласно " CHANI ".

Овен

Адреналинът влиза в живота им. Ако не са имали куража да боядисат косата си, да си създадат татуировка или да подменят дрешника си, през идващите седмици намират ентусиазъм и кураж. Но може да става дума и за вътрешна радикална смяна. Да се приготвят за това да се изправят лице в лице със страховете си, с това, което другите хора мислят за тях, да се сблъскат с несигурностите си и да ги преборят, да се научат да обичат себе си. Сега е съвършеният миг да тестват себе си и да бъдат по-смели.

Телец

През идващите седмици би трябвало да се концентрират над тайните си мечти, желанията си, върху това, което ги е разочаровало. Трябва добре да пазят местата, на които си почиват и които им носят успокоение. Нека създадат промени в интериора на дома, да украсят както им харесва, да вложат нещо от себе си в него. Да отхвърлят обществени задължения, в случай че това ще изтощи батериите им. Да водят единствено градивни разногласия, и то с хора, които ги въодушевяват. Ако мечтаят за подвизи и огромни победи, дано в този момент работят самоуверено.

Близнаци

През интервала те би трябвало да търсят съидейници, с които ги сплотяват общи дела, с които се борят за нещо, с помощта, на които основават разногласия с други хора и държат да бъдат изслушани. Това може да са художници, които не познават граници, свирепи деятели, които се борят за своята идея, бунтари. За Близнаците ще е по-лесно да тестват границите си и да се сблъскат с несигурностите си, в случай че към тях има такива хора. Общностите и фирмите не са единствено за разформироване и развлечение, те оказват помощ и за вдишване на опасности, разкриване на себе си. Нека Близнаците се изправят лице в лице със страховете си
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР