Планета тв Боксьорът Благой Найденов, известен в спортните среди като Малката

...
Планета тв
Боксьорът Благой Найденов, известен в спортните среди като Малката
Коментари Харесай

Край на розовата приказка за Десислава! Певицата преживя пълен крах в личния си живот

 Планета тв Боксьорът Благой Найденов, прочут в спортните среди като Малката Кобра, би шута на фолк-певицата Деси Слава, от която има наследник Борис. 

Спортистът и изпълнителката са разграничени от два месеца, само че крият това от медиите, твърди " Телеграф ". Според осведомени Благой е бил този, който е поставил завършек на фамилната идилия, а Деси преднамерено не афишира това, надявайки се обичаният й да размишления и още веднъж да се върне вкъщи.

Мачото обаче не желал и да чуе още веднъж да се събере с майката на детето си. Като татко обаче той бил извънредно безрезервен и посвещавал огромна част от времето си на сина си, с цел да не му липсва наличието и на двамата родители.

Любовта сред звездната двойка бе непрекъсната тематика на светските летописи, защото разликата във възрастта им е 17 години в интерес на певицата.

Самата изпълнителка пък не приемала по никакъв начин елементарно третия си провален опит за семейство, разясняват в чалга гилдията. Тя изживя плевел любовен разказ с българин на име Мишо в Съединени американски щати, на който роди наследник.

Връзката им не просъществува дълго и Деси отгледа сама детето в България. Няколко години по-късно русокоската се омъжи за сегашния мъж на колежката си Галена - Галин, само че и там нещата не потръгнаха и двамата се разведоха съвсем година след венчавката си.

За да теши тъгата и по загубата на Благой, Деси отиде на отмора в Дубай. Зложелатели пък настояват, че с изключение на в любовта и в кариерата на певицата е настъпил цялостен провал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР