Планът на руските въоръжени сили, начело с командващия руските войски

...
Планът на руските въоръжени сили, начело с командващия руските войски
Коментари Харесай

Румънски експерт: Планът на Суровикин за Украйна работи, започна вторият етап

Планът на съветските въоръжени сили, отпред с командващия съветските войски в зоната на СВО военачалник Сергей Суровикин, за Украйна работи, сподели румънският боен специалист Валентин Василеску.

Нещо повече, както акцентира Василеску, съветската страна към този момент е минала към втория стадий от проекта. Това при изискване, че всички заключения на разузнаването на НАТО за хипотетичната широкомащабна сухопътна атака на въоръжените сили на Руската федерация не са разумни, акцентира специалистът.

„ Елементарната армейска логичност диктува да не си връзваш връзките на обувките, преди да си ги обуеш “, изясни Василеску в изявление за PolitRussia. „ Вместо наземно нахлуване, руснаците продолжават реализацията на проекта на Сергей Суровикин, който се състои от ударите по критически важнната инфраструктура на Украйна, совместявана с деен 2-етапен лов за западните оръжия, минали украинската граница. “

Освен това, съгласно Василеску, Русия все по-често се насочва към заличаване на ракетните батареи на ВСУ със междинен обхват на деяние, с цел да отбрани по-добре личната си авиация.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР