Планът на Риши Сунак за депортиране в Руанда беше засегнат

...
Планът на Риши Сунак за депортиране в Руанда беше засегнат
Коментари Харесай

Законопроектът на Риши Сунак за Руанда се забави, тъй като Камарата на лордовете нанесе седем поражения на правителството

Планът на Риши Сунак за депортиране в Руанда беше обиден от ново закъснение, откакто претърпя поредност от провали в Камарата на лордовете.

Под обстрелът министър председател се надяваше да прокара законопроекта в Народното събрание до великденската почивка в опит да стартира полети до източноафриканската нация.

Но в сериозен удар върху скъпоструващите проекти на държавното управление, връстниците гласоподаваха да внесат още веднъж седем промени в законопроекта - единствено дни откакто депутатите от торите ги отхвърлиха. Законопроектът за Руанда в този момент ще се върне в Камарата на общините посредством развой, прочут като „ пинг-понг “.

Тъй като депутатите би трябвало да изоставен Народното събрание за двуседмичната почивка идната седмица, законодателството към този момент има дребен или никакъв късмет да бъде утвърдено преди Великден.

Сред седемте победи на държавното управление връстници поддържаха ход за възобновяване на юрисдикцията на локалните съдилища и позволяване на самостоятелните имиграционни решения да вземат поради безо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР