План за свободната търговия с Европейския съюз след излизането си

...
План за свободната търговия с Европейския съюз след излизането си
Коментари Харесай

Лондон иска зона за свободната търговия с ЕС след Брекзит

План за свободната търговия с Европейския съюз след излизането си от тази общественост. Това е обсъждало английското държавно управление на съвещанието си. За това заяви министър председателят Тереза Мей, представена от " Дойче веле ".

По думите ѝ, това предложение е положително и за двете страни, поради което се надява да бъде признато. 

То обаче не включва услугите и евентуално част от поддръжниците на " развода " с Брюксел ще го отхвърлят. Включват се аграрни и други артикули, за които Лондон държи да са по стандартите на Европейски Съюз. 

Агенцията напомня, че самото държавно управление е надълбоко разграничено по тематиката дали Кралството да се стреми към по-близки връзки с Европейски Съюз и след март 2019 година, или не. 

Главният договарящ по съглашението за Брекзит от Европейски Съюз Мишел Барние съобщи, че предлагането на Лондон ще бъде прегледано и ще се реши дали е реалистично. Той обаче предизвести британците да не гледат на блока като на " огромен супермаркет ".

Следващата среща по договарянията е планувана за 16 юли. 

Критиките към Мей към този момент заваляха. 

Известният евроскептик и някогашен водач на ЮКИП Найджъл Фарадж предстоящо атакува Мей поради прекомерно мекия звук към Брюксел. Той разритикува и " по този начин наречените поддръжници на Брекзита в кабинета " поради това, че към момента не са си подали оставките. За него това са просто политици, безпринципни хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР