Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Португалия Треньорът на

...
Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Португалия
Треньорът на
Коментари Харесай

Херо: Мислех Лудогорец за аутсайдер, но се надявам да излезем от групата

Пламен СЛАВОВ, специфичен делегат на БЛИЦ СПОРТ в Португалия

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров чака мъчно посещение против Спортинг (Брага) на следващия ден от 22:05 часа българско време в мач от третия кръг в група „ C ” на Лига Европа. Херо призна, че е мислил българския първенец за новобранец в групата, само че нещата са се трансформирали след първите два мача.

" Като стана ясна групата, си мислех, че Лудогорец е новобранец, само че в този момент нещата се трансформираха. С тези точки, които имаме до този миг, а и които се надявам да спечелим, се надявам да излезем от групата. В началото всички смятаха Хофенхайм за огромния любимец, само че в последна сметка огромният любимец съгласно мен е Брага ", показа Димитър Димитров на конференцията преди утрешния конфликта.

" Чака ни доста сложен мач. Естествено, че ще бъда доста удовлетворен, в случай че ние станем първият български тим, който победи отбор от Португалия като посетител. Разбира се, това ще е доста мъчно, защото Брага е един доста мощен тим, който умее да се пази добре и да нападна. Правят доста ротации в състава си и почтено да ви кажа не мога да кажа с какъв състав ще стартират. Този тимове има построен жанр и метод на игра. Опитът е доста скъп и това, че го имаме е някакъв плюс за нас ", добави Херо за конфликта в Португалия.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР