Пламен Николов е комуникативен и диалогичен човек с добри идеи.

...
Пламен Николов е комуникативен и диалогичен човек с добри идеи.
Коментари Харесай

Премиерът трябва да е зависим от тези, които са го избрали в НС, смята Проданов от БСП

" Пламен Николов е отзивчив и диалогичен човек с положителни хрумвания. Това са първите ми усещания от него при първата ни среща. Мажоритарният избор е тематиката, по която Българска социалистическа партия се разминава с Има Такъв Народ ". 

Това сподели пред БНР Христо Проданов, зам.-председател на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ". 

Проданов уточни, че левицата желае промяна на модела и връщане към устоите на Конституцията, съгласно която България е парламентарна република, " там се вземат законодателните решения, там се управлява изпълнителната власт ": 

" Не съм склонен, че министър-председателят би трябвало да е самостоятелен, той би трябвало да е подвластен от тези, които са го избрали в Народното събрание, и от тези, които го поддържат политически... Корумпираното ръководство на ГЕРБ би трябвало да се почисти, с цел да може да се стартира отначало, не можеш върху пясъци да строиш небостъргачи. Трябва здрава основа, върху която да се построява българската държавност, която беше разрушена през последните 12 години по време на ръководството на Бойко Борисов ". 

 В предаването " Неделя 150 " Христо Проданов подчерта, че под някаква форма би трябвало да има документално споразумение между другите партии или двустранни съглашения сред мандатоносителите. 

" По-лесно е по този начин да се работи и е отговорно пред българските жители... За отговорно и намерено ръководство е значимо да има нещо написано ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР