Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява

...
Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако Пламен Николов стане премиер, няма да бе...

" Пламен Николов е извънредно просветен. Ако стане министър-председател и извършва служебните си отговорности в Европейски Съюз, няма да берем позор. Човек е извънреден експерт. Според нас изпълва със наличие поста, който вероятно ще заема. Той е отзивчив, човешкият термин е „ свестен човек”, с него може да се води разговор. ", съобщи в ефира на NOVA водачът на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.



Йорданов показа, че претендентът на Има Такъв Народ за министър председател е бил в действителния бизнес, рискувал е личните си пари за развиването на компания, поемал е отговорност за огромни планове.

„ С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдумът, който направихме, организирахме събеседване с хора, които са с качества имат предпочитание да дадат каквото могат за смяната на страната. Беше обществено, излъчвахме го в интернет, просто сътрудниците публицисти и политици не гледат в вероятност. Там се появиха доста качествени хора, с които работим”, сподели още Йорданов. Според него няма политик, който да е „ дошъл” с насъбран политически опит.

„ В политиката би трябвало да влязат морални хора, с качества, които да схващат от материята, в която ги хвърляме. Грубо казано, имаме компания, с управление по отдели. Всеки един български жител, по Конституция, може да извършва тази служба, стига да има висше обучение и хората да му гласоподават доверие ", счита още депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР