Пламен Константинов вече не е селекционер на волейболните националите. Договорът

...
Пламен Константинов вече не е селекционер на волейболните националите. Договорът
Коментари Харесай

Любо Ганев разкри защо са се разделили с Пламен Константинов

Пламен Константинов към този момент не е селекционер на волейболните националите. Договорът на някогашния капитан на " лъвовете " изтече след края на международното състезание и няма да бъде възобновен. Любо Ганев, който е член на УС на БФВолейбол заяви, че във федерацията са отворени за бъдещи договаряния, само че за момента са завършили взаимоотношенията си със експерта, който води отбора от 2014 година Също по този начин Ганев посочи, че никой не е разговарял с Мартин Стоев за селекционерския пост.

" Нашите момчета не се показаха зле, само че можехме да бъдем в първата шестица. Представянето е положително, само че можеше още ", сподели в студиото на bTV Любо Ганев.

" Договорът на Пламен Константинов завърши, видяхме се поговорихме и се разбрахме, откакто завърши международното за дами, двамата треньори да създадат доклад. Когато Пламен се върне от Русия ще викнем и треньора на дамите и двамата ще дойдат пред Управителен съвет, с цел да дадат доклад до къде са стигнали и какво са постигнали. ", изясни той.

" Можем, несъмнено, да подновим контракта, само че поради, че най-ранното присъединяване на националите ни е през месец има много време, в което да забележим дали треньорът желае да е треньор, да забележим какво е реализирано. С Пламен сме говорили единствено да пристигна и да показа какво е било досега, не сме говорили за продължение защото Пламен имаше 4-годишен контракт, който изтече в този момент. Той ще каже дали желае и решението се взима от Управителен съвет. Разглеждаме кандидатури и прочие Ние сме удовлетворени аз съм казвал, че той е най-хубавото, което сме имали като треньор досега на националния треньор. ", сподели още той.

" Ако е по този начин обстановката, която Пламен я разказва, значи нещата не са добре. Като цяло в клубовете вървят, слушат извършват, тъй като дават пари а и могат да ги глобяват надлежно. В националния тим не знам за какво е по този начин, само че е обвързвано с образование и персонална дисциплинираност. Националния тим е авторитет, това е най-голямата чест. "

" Не може да викнеш състезател, а той да не желае да влезе и то на мач онлайн. Това повече не може да се получава. А този, който сякаш е изпъден, той самичък напусна, след което обиколи всички малките екрани. "

" Държавата заплати 5 милиона лв. за присъединяване такси само че ние сме уредили рекламните контракти, с цел да могат да се приготвят момчетата. Мартин Стоев не знам дали би могъл да стане треньор. Той има невероятни триумфи в неговия тим, тъй че ще забележим, само че всичко се взема решение през Управителен съвет. "

През ноември предстоят избори в УС на БФВолейбол. Попитан дали е подготвен да оглави федерацията по волейбол, легендата отговори: " Когато му пристигна времето и обявим датата за събранието, ще забележим. С каквото мога, ще оказвам помощ ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР