Плакати Оставка и Радев вън посрещнаха президента Румен Радев на

...
Плакати Оставка и Радев вън посрещнаха президента Румен Радев на
Коментари Харесай

Освирквания и викове Оставка посрещнаха Румен Радев в Пловдив

Плакати " Оставка " и " Радев вън " посрещнаха президента Румен Радев на влизане в пловдивския панаир, където се открива 14-то ревю за отбранителна техника " Хемус 2020 ". Кортежът на президента мина около недоволните жители и влезе в изложбения център. На " Хемус 2020 " са още вицепремиерът и министър на защита Красимир Каракачанов и министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, заяви novini.bg.

За мен е чест и наслаждение да открия най-голямото ревю на отбранителната промишленост, което тази година отбелязва 25 години, съобщи в приветствието си президентът.

Той приветства всички посетители и участници и особено поздрави уредниците, които по думите му в тази обстановка на рецесия с COVID-19 са работили с огромна сила и безрезервност, с цел да може да се случи днешното събитие.

Заслужава поддръжка всяко изпитание, ориентирано към развиване и усилване на конкурентоспособността на българската военна промишленост и одобряване на нейния престиж и положително име, уточни още президентът в словото си.

На " Хемус 2020 " участват 90 компании от Европа, Северна и Южна Америка, Африка и Азия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР