Плажните артикули са хиляди, разнообразни и все по-откачени. Със сигурност

...
Плажните артикули са хиляди, разнообразни и все по-откачени. Със сигурност
Коментари Харесай

Надуваемо лято

Плажните продукти са хиляди, разнородни и все по-откачени. Със сигурност има за всекиго по нещо. Но и във всяка сфера, както и тук, има трендове. Не е наложително да ги съблюдаваме, само че е добре най-малко да сме наясно с тях. Току-виж са предвещали избора ни при идващото извършване на покупки за подготовка за летния сезон.

Публикация, споделена от Savysfinds (@savysfinds) на Май 27, 2018 в 3:23 PDT

Добрата остаряла класика надуваемо розово фламинго към този момент не е измежду топ плажните продукти. Не единствено, че не е практично, само че и има какво да предпочетем пред него, и то без всички към нас да ни гледат с въпросително изражение. А и на нас сигурно ще ни е по-приятно.

Публикация, споделена от Matt Crump (@mattcrump) на Май 27, 2018 в 3:15 PDT

Дори да не сме фенове на басейните, не трябва да пропущаме опцията да се изфукаме с най-новата си облага. Не на всички места е разрешено, само че си коства да рискуваме. Поне за съвършения летен кадър за Instargam .

Публикация, споделена от Lisa Keller (@lisa_m_keller) на Май 27, 2018 в 12:26 PDT

Именно там срещаме и едни от най-популярните модели надуваеми плажни такъми , които ще виждаме все по-често в идващите месеци. Помислено е и за обичаното ни пиво, с цел да не се чудим къде да го държим, до момента в който си релаксираме.

Публикация, споделена от Colston, Leonard, & Beckham (@colston_leonard_and_beckham) на Май 27, 2018 в 11:05 PDT

Можем да споделим удоволствието и с домашния ни любим , като го обзаведем с мини версия на нашия пъстър дюшек. Дали е нужно ли? Не това е най-важният въпрос. Все отново, лятото е време за занимания.

 Снимка 359068

Сладолед, донът, ананас, любеница, къпкейк, пица, лодка, мида, джапанка, емоджита и какво ли още не можем да намерим в магазините и онлайн. и всичко това са форми на надуваемите аксесоари, без които няма по какъв начин да бъдем настоящи това лято . А изборът си остава наш.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР