Плачевното състояние на отношенията между Русия и САЩ изисква двустранно

...
Плачевното състояние на отношенията между Русия и САЩ изисква двустранно
Коментари Харесай

Плачевното състояние на отношенията Русия-САЩ изисква комуникация, смята Песков

Плачевното положение на връзките сред Русия и Съединени американски щати изисква двустранно другарство, само че в какъв формат ще бъде приложено, към момента не е несъмнено, съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков пред публицисти.
Той сподели още, че днешният диалог сред Владимир Путин и американския му сътрудник Доналд Тръмп категорично отхвърлил даже хипотетичната опция за интервенция на Русия в изборния развой в Съединени американски щати предходната есен.
Според него Тръмп персонално е попитал Путин дали слуховете за " съветска диря " имат някаква основа, заяви БГНЕС.
По-рано стана ясно, че съветският водач споделил на американския предприемач, че не се е намесвал на изборите в Съединени американски щати. Това бе обявено след срещата на високо ниво на организацията за Азиатско-тихоокеанско икономическо съдействие в Дананг, Виетнам.
" Той (Путин) съобщи, че не се е намесвал “, сподели Тръмп.
Американският държавен глава сподели, че съветският президент отхвърля изказванията за интервенция " всякога ", когато двамата се срещнат, добавяйки, че неговият сътрудник наподобява " доста афектиран " от непрекъснатите обвинявания.
Самият Путин сподели през днешния ден, че всички тези обвинявания са " мечти " и са стимулирани от американската вътрешна политика.
" Всичко за по този начин нареченото съветско досие в Съединени американски щати е демонстрация на продължаващата вътрешна политическа битка ", сподели той.
Връзката на Тръмп с Москва рамкира първата година от президентството му, като основни негови помощници бяха обвинени в хипотетично съдействие с Кремъл.
БГНЕС напомня, че ФБР проверява изказванията за хипотетичните опити на съветското държавно управление да повлияе на президентските избори през 2016 година Паралелни производства по този въпрос се правят от специфичен комитет на Сената и на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати. В средата на май американското министерство на правораздаването разгласи назначението на специфичния прокурор и някогашен шеф на ФБР Робърт Мюлер в следствие на твърдяната за съветската интервенция. Това решение бе подкрепено от доста републиканци и демократи в Конгреса на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР