Пийт Парада, който е член на рок групата още от

...
Пийт Парада, който е член на рок групата още от
Коментари Харесай

Барабанистът на The Offspring напуска групата поради отказ да се ваксинира

Пийт Парада, който е член на рок групата още от 2009 година, страда от синдрома на Гилен-Баре и се опасява от страничните резултати на имунизациите срещу Коронавирус. Той разгласи във вторник в Инстаграм, че е бил заставен да напусне Offspring, защото по медицински аргументи не може да бъде имунизиран.

Постът му в обществената мрежа изяснява за какво се е стигнало дотук: „ Необходимостта от имунизация става все по-съществена за музикалната промишленост. Казаха ми, че не е рационално да извозвам време с някогашните си сътрудници в студиото или при идното турне “.

Парада прибавя също, че към този момент е преболедувал Covid и по тази причина счита, че организмът му си е изработил антитела. Той също по този начин има вяра, че синдромът на Гилен-Баре, от който страда още от детството си, го излага на риск във връзка с имунизацията. „ С оглед на моето заболяване, лекарят ми ме посъветва да заобикалям имунизацията “, споделя той и прибавя, че желае да показа своята история, с цел да помогне на хора в неговото състояние „ да се усещат по-малко сами “.

Музикантът споделя, че е изпитал мъка от тази обстановка, само че не и яд към сътрудниците си. „ Няма възмущение, членовете на екипа вземат решенията си съгласно това, което считат за вярно, и аз също. Желая им най-хубавото! “, написа той. Групата от своя страна отхвърли да разяснява случая, оповестява Le Figaro.

Парада написа още, че би желал да види повече разговор сред експертите и антиваксърите, тъй като всички отзиви заслужават да бъдат чути. „ Нека се постараем да не изпадаме в тази човешка податливост към доминиране и експанзия ", приканва той.

Следващият концерт на Offspring е плануван за 8 август на стадион SoFi в Лос Анджелис. Групата ще стартира турнето си през есента.

 

View this post on Instagram

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР