Когато едно правителство се управлява добре, то се занимава с

...
Когато едно правителство се управлява добре, то се занимава с
Коментари Харесай

В образованието някои цели са по-добри от други

Когато едно държавно управление се ръководи добре, то се занимава с възстановяване на резултатите. Така че, в тази ситуация с учебните заведения, неговото министерство на образованието ще бъде отдадено на правенето на възпитаници, които са грамотни, считат и са добре закръглени - трите неща, които родителите непрекъснато споделят, че желаят в изследвания, фокус групи и, в случай че заплащат за изпращат децата си в частни учебни заведения с портфейлите си.

Когато едно държавно управление се ръководи зле, то има наклонност да се концентрира върху възстановяване на индикаторите за осъществяване. В образованието съответният отдел става отдаден на обезпечаването на все по-добри оценки всяка година. От това се опасяват и работодателите, и родителите, когато приказват за „ инфлация на оценките “.

Разликата сред двата метода обаче не постоянно е явна. Произвеждането на възпитаници, които са по-грамотни, смятащи и добре закръглени, би трябвало, при равни всички условия, да води до все по-добри оценки. В Обединеното кралство консервативните политици чест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР