Пияният военен, който причини мелето в пловдивския квартал "Тракия" в

...
Пияният военен, който причини мелето в пловдивския квартал "Тракия" в
Коментари Харесай

Мистерия с кръвната проба на войника, предизвикал меле в Пловдив

Пияният боен, който аргументи мелето в пловдивския квартал "Тракия " в четвъртък, е арестуван за 24 часа. Кръвната му проба за алкохол обаче остава военна загадка, по думите на проверяващите, представени от "Трафик ".

Военният е ръководи форд, който се удря в БМВ, а по-късно в още два автомобила. Униформеният е тръгнал да бяга,но комшия го настигнал и върнал на местопроизшествието.

Между произшествието и идването на полицията военният чиновник влиза в скандал с част от хората, като за малко не се е стигнало до разпра. Той даже си разреши да предложи рушвет от 1000 лв. на очевидците, с цел да не викат полиция.

Войникът бе пробван с дрегер, който сподели 0,96 промила. Веднага по-късно, виновникът за ПТП-то бе качен в патрул и откаран в болница за кръвни проучвания.

Потърпевшите от злополуката описват, че още веднъж са били извикани за пояснения и са научили, че тестът за съществуване на алкохол в кръвта на боеца била позитивна, а промилите били към 1,5. Тази информация обаче не бе доказана от Военна прокуратура, защото се води следствие и тестванията са част от доказателствения материал, който пък е конфиденциален.

Спрямо военния е стартирано досъдебно произвеждане. Той ще бъде съден от Военен съд, който ще е произнесе с наказването.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР