Пияни, надрусани, озревели хора.... Животът след година пандемия става направо

...
Пияни, надрусани, озревели хора.... Животът след година пандемия става направо
Коментари Харесай

Пиян стреля по влак. Искал да респектира пътници

Пияни, надрусани, озревели хора.... Животът след година пандемия става напряко рисков. След като пийнал джигит едвам не опустоши маса народ в Казанлък, а Стара Загора се гърмяха поради парче злато, през днешния ден прокуратурата в Своге заяви за нови изстрели, съвсем като в хорър.

Пиян, дрогиран 33-годишен мъж застанал на перона на гарата и почнал да стреля по отпътуващ трен за столицата.

Случаят е от понеделник, към 16 часа, в Районна прокуратура-Своге се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс - непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, написа в прессъобщението на магистратите.

Стрелбята принудила машиниста да спре влака, а хората от перона почнали да пищят от боязън. Пътуващите също били ошашавени.

33-годишният К.А. прибрал небрежно гилзите си и избягал от мястото на престъплението. После се прибрал у дома и там бил арестуван от полицията. Обяснил им, че желал да респектира пътуващо във влака лице. Оръжието, с което е стрелял, било газов револвер, който той след изстрела самичък разглобил.

Изследванията посочили, че мъжът е бил под въздействие на огромно количество изпита водка и бира, таблетки „ Клонарекс “ (лекарство за лекуване на епилепсия) и метадон. Предстои правене на сложна психиатрична и психическа експертиза, с оглед преценка на психическото му положение.

Мъжът и бил наказан през 2016 година за безчинство, тогава се измъкнал с наказване „ пробация “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР