Пияни младежи на възраст 19 и 25 години пребиха жестоко

...
Пияни младежи на възраст 19 и 25 години пребиха жестоко
Коментари Харесай

Пияни младежи пребиха 21-годишен в Кършияка, разбиха му главата с бутилка водка

Пияни младежи на възраст 19 и 25 години пребиха грубо 21-годишния Радослав Геджов в Кършияка. Подсъдимите Николай Пенев и Мариян Пенев трябваше да се изправят през днешния ден пред Пловдивския областен съд, само че нито един от двамата не се яви в залата. Причината е, че побойниците са в пандиза поради друга сходна изцепка и са нередовно призовани за днешното съвещание.
Прочетете още
В сегашното съвещание на Николай и Мариян са повдигнати обвинявания за това, че на 19 септември 2021 година като причинители, в съучастничество са предизвикали на Радослав две междинни телесни повреди. Пострадалият е бил с тежка черепно-мозъчна контузия с съществуване на въздух в черепната празнина  и вътречерепен кръвоизлив с травма на мозъка.

Според обвинителния акт  на 19 септември 2021 г.  по обяд двамата подсъдими, дружно с техен другар, откакто използвали алкохол – били изпили към литър водка, почнали да викат, псуват и блъскат по гаражни порти и железни кошове на блок, в който се намирал фризьорски салон, пред който изчаквали  за посещаване потърпевшия Радослав и негови другари.

На въпрос към подсъдимите „ Кой блъска “ от един от присъстващите, Мариян оставил на земята носената от него стъклена бутилка от водка „ Савой “ и изкарал от джобовете си нож и железен бокс, като почнал да се заканва и заплашва. В този миг другият обвиняем Николай  взел от земята стъклената бутилка от водка, засилил се и от към 2 метра я хвърлил против Радослав. Бутилката блъснала 20-годишния тогава Радослав в главата, който в следствие от удара се строполил и паднал гърчейки се на земята, тъкмо в краката на Мариян, който  от своя страна го ритнал в главата. В резултат на удара с бутилката и ритниците в главата, цялото лице на Радослав било в кръв и той изпаднал в безсъзнание.

Извън правосъдната зала, Радослав описа пред кореспондент на TrafficNews , че не помни съвсем нищо от случката. Имал е мощна амнезия и се е свестил чак в болничното заведение. Възстановяването му е траяло съвсем година и е твърдо решен да заведе правосъден иск против побойниците за претърпените вреди.

В момента Николай Пенев и Мариян Пенев са намират в пандизите надлежно в Пловдив и Смолян, където изтърпяват присъди за сходни закононарушения. Двамата са били наказани на „ пробация ” за различен побой в края на 2021 година, само че присъдите са станали ефикасни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР