Пиян ром поиска надница, без да е работил, като използва

...
Пиян ром поиска надница, без да е работил, като използва
Коментари Харесай

Ром изнагля брутално: Иска надница, без да е работил

Пиян ром изиска отплата, без да е работил, като употребява за мотив първо сопа, след това цепеница. Тъй като това станало в наличието на много хора, бил озаптен и към този момент е наказан да заплати санкция от 1000 лева за безчинство, оповестява " Марица ".

Бащата на нападателя работел за двама животновъди в карловското село Христо Даново. Синът го замествал, само че доста рядко. На 3 февруари 2016 година младият не работил във фермата, само че отишъл в дома на животновъдите.

Там те били събрали на вечеря хората, помагали им в стопанството денем. Младежът бил много пийнал и още като влезнал в двора, почнал да крещи да му дадат пари, да заплашва и да протяга ръка. Един от служащите се обадил на телефон 112, а в същото време животновъдите съумели да изведат буйстващия юноша и да му изтръгнат тоягата от ръцете.

Той обаче съумял да докопа една цепеница и още веднъж почнал да замахва. Пред къщата излязла брачната половинка на единия фермер, пияният хвърли цепеницата по нея, само че не съумял да я уцели.
В последна сметка с общи старания всички съумели да завлекат нападателя до дома му, а след това пристигнала и патрулката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР