Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в хасковската полиция, съобщават

...
Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в хасковската полиция, съобщават
Коментари Харесай

Хванаха пиян и неправоспособен шофьор в Хасково

Пиян и недееспособен водач е арестуван в хасковската полиция, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи. Дрегерът на 65-годишния, управлявал автомобил без брошура, отчел 2,6 промила алкохол.

В харманлийското ръководство на полицията е пренощувал 22-годишен. Той бил тестван на бул. „ България “, като карал мотоциклет. Справката открила, че младежът не има съответната категория за мотоциклет и ръководи с влезнало в действие наказателно разпореждане за същото действие.

В ръководствата на полицията в Хасково и Харманли са били и още двама водачи, използвали алкохол. В ареста на регионалния град е пренощувал 43-годишен от град Раковски, който карал „ Тойота “ с 1,74 промила. 74-годишен от с.Върбово е хванат в с.Славяново с „ Ауди “, което управлявал с 1,21 промила. И двамата са отказали да дадат кръвна проба.

Рано тази заран униформени от районно управление (на МВР) на полицията в Хасково са заловили двама дрогирани шофьори- 34-годишен от Сирия с „ Форд “ и 19-годишен от с.Криво поле с „ Фолксваген “. Тестовете им отчели приложимост на амфетамин, метаамфетамин и канабис, и метаамфетамин. Мярката им на задържане е до 24 часа.

В районно управление (на МВР) на полицията в Димитровград също за приложимост на опиат, е била арестувана 30-годишна, спряна за инспекция с леката си кола „ Опел “. Тестът ѝ посочил приложимост на амфетамин и метаамфетамин.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР