Пиян и неправоспособен 19-годишен тийнейджър избяга при полицейска проверка край

...
Пиян и неправоспособен 19-годишен тийнейджър избяга при полицейска проверка край
Коментари Харесай

Пиян и неправоспособен тийнейджър избяга при полицейска проверка край Септември

Пиян и недееспособен 19-годишен младеж избяга при полицейска инспекция край Септември. Общо двама водачи са арестувани от служителите на реда в района през уикенда. И в двата случая водачите пробвали да избягат и укрият от органите на реда.
Прочетете още
В събота вечерта на улица в септемврийското село Ветрен дол автопатрул ри РУ-Септември подал сигнал със стоп-палка на лидера на микробус „ Фиат “ да спре. Той обаче не се подчинил на органите на реда и траял по пътя си. Автопатрулът го последвал и на изхода от селото по посока за село Братаница беглецът бил спрян. Зад кормилото се оказал недееспособен 19-годишен младеж от село Ветрен дол. Освен това той бил зад кормилото с 1.90 промила централизация на алкохол.

Аналогична обстановка се разиграла през вчерашния ден следобяд на пътя сред Сърница и Доспат. Екип от сектора в Сърница спрял за инспекция „ Мерцедес “, ръководен от 39-годишен гражданин на Доспат. Униформените бързо открили, че мъжът употребявал непознати регистрационни табели, издадени за различен автомобил. Осъзнавайки протичащото се водачът изоставил возилото си и побягнал по посока за Доспат. В резултат на подхванатото търсене скоро той бил арестуван. Спрямо двамата се водят бързи производства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР