Pixabay профил във Фейсбук млада жена, се сдобил с разголените

...
Pixabay профил във Фейсбук млада жена, се сдобил с разголените
Коментари Харесай

Обясниха как изнудвач се е сдобил с пикантни снимки на млада дама

 Pixabay профил във Facebook млада жена, се сдобил с разголените фотоси, откакто й предложил да взе участие в конкурс за манекенки и за задачата му били нужни еротични фотографии. В  следствие изискал пари от жертвата си, с цел да не ги разгласява в прочут уебсайт, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На 17 август в РУ- Карлово е получен сигнал от 21-годишно момиче от град Карлово, че се е свързало с него лице във Facebook на 16 август. Въпросното лице било с подправен профил. Поставило й изискване, че в случай че до 17,00 часа не му преведе сумата от 350 лева ще я злепостави в обществен уебсайт, като счита да качи нейни голи фотоси.

Изпратил на младата жена и и банкова сметка, на която да преведе сумата. Докладвано е на Районна прокуратура и незабавно е стартирана дейна работа. От извършените следствие е открито, че подправеният профил във Facebook и банковата сметка са на 26-годишен мъж от град Клисура.

Извършено е претършуване и изземане в изискванията на необходимост. Лицето е арестувано за период от 72 часа. В процеса на работа станало ясно, че още една потърпевша на 33 години от село Чавдар, която отново при същите закани на 12 август е превела на изнудвача 500 лева районна прокуратура Карлово ще му изиска непрекъсната мярка.

" Преди две години и половина 21-годишната се е свързала с човек в интернет и в процеса на връзка са й предложили да взе участие в конкурс за манекенки. Започнала е в началото да изпраща свои фотоси с разнообразни типове облекло. Стигнало се е в един миг да се снима по бански и най-сетне голи фотоси. Впоследствие споделя за това с нейни близки и допускаме, че арестуваният от Клисура по този метод е разкрил фотосите. Компютърната му просветеност я преценяме като доста добра ", съобщи шефът на пловдивската полиция ст. комисар след брифинга.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР