Пиците, направени с висококачествени продукти от италиански производители, както твърдят

...
Пиците, направени с висококачествени продукти от италиански производители, както твърдят
Коментари Харесай

Stella’s BOX , отново изненадаха с модерна визия и вкусове на пиците си!

Пиците, направени с висококачествени артикули от италиански производители, както настояват от Stella’s BOX , се трансфораха в новия шлагер в гр. Варна.

 



Пицарията предлага разнородни усети и съумяват да покрият критериите даже и на най-капризните клиенти.



С новаторска технология на изпичане с алуминиеви решетки, се доближава и златистия резултат на коричките при изпичане на пицата.



Пицарията можете да откриете на адрес ул. " Македония " 102 или да поръчате доставка на уеб страницата www.stellasbox.com  На този стадий доставки се вършат единствено в централни елементи на гр. Варна, само че скоро пицарията ще отвори втори обект, който ще разреши обслужването на по - огромна част от града.



Още един артикул, който можете да поръчате единствено от Stella’s BOX. Това е ТРОЙНАТА кутия за пица - BIGBOX



Кутията BIGBOX се предлага с три междинни пици по ваш избор от менюто на Stella’s BOX или от готовите оферти в секцията на уеб страницата:  www.stellasbox.com/menu/boxes.  BIGBOX е подобаваща за поръчка, когато сте в компания с другари, фамилна вечеря или апетитен обяд в офиса. Stella’s BOX, подаряват и напитка за трима с всеки троен бокс. Новини и настоящи промоции, може да получите на формалният уебсайт на пицарията: www.stellasbox.com или на фейсбук страницата:  www.facebook.com/Stellasboxbulgaria /

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР